Jag har fått den äran att blivit utvald till att vara DT hos Malins stämplar, som gör stämplar till PL och scrapbooking. Det här är min första layout för henne:

dsc_5430form

Det här fotot har legat utskrivet i min fotomapp i flera år, och när jag fick stämpeln “Skogens guld” föll allt äntligen på plats och jag kände inspirationen flöda.

Jag har inte gjort så mycket bakgrundsarbete som jag brukar, då jag tycker så mycket om dessa papper och inte ville “dölja” dem bakom färg och kladd. Det är en serie från Maja Design som jag har sparat och snålat på i flera år, men i och med denna layout har de sista oklippta pappren använts och jag har bara spillbitar kvar.

Jag skvätte med mist, hade Distress ink genom en stencil med “färgstänk” och stämplade på bakgrunden. Pappren sitter i lager på 3D-kuddar av olika höjd, och för att ytterligare definiera den har jag inkat kanterna med svart. Löven är utklippta ur ett annat papper i samma serie. Titeln är lite av en ordvits och journalingen skrev jag på en vellumremsa. En hemgjord flair, en träpil och lite bling är de enda dekorationerna.

dsc_5433b

Advertisements