PL-uppslaget för mars månad ser ut så här:

Jag har använt mig av en lite äldre serie, Jade, och jag gillar speciellt de gröna, blå och bruna tonerna (det finns kort i gult, grått och rött också).

Korset har jag skurit ut för hand ur ett kort (sladden till min Cameo var försvunnen, men har nu kommit tillrätta) och så har jag placerat ett annat kort bakom och lagt till lite bling.

Det stora blå fillerkortet är gjort av två 3×4”-kort. För att hålla i hop korten har jag lagt på en utskuren ram. Det småmönstrade gjorde att skarven var nästa osynlig, men jag dolde den ändå med bitar klippta ur andra kort. De svarta enamel dotsen är gjorda med Enamel Accent, en produkt som är ganska ny. Det är trögflytande färg på små flaskor, som när det torkat blir blankt. Jag köpte denna svarta för att testa, och jag suktar efter fler färger. Det enda tråkiga med den är att det tar ganska många timmar att torka.

Det gröna journalingkortet är modifierat. Det har liknande design som det stora bruna, men jag ville inte ha med två stycken som var så lika. Därför tog jag ett grönt 3×4”-kort, och satte bitar av det på kortet så att text och datum doldes.

De fina stämplarna (utom datumstämpeln och den runda flair-stämpeln) kommer från Malins stämplar.

Advertisements