Äntligen har jag fått klart PL-uppslaget för juni månad, det har varit på gång i flera veckor, men inte riktigt lossnat förrän i går.

En stor del av fördröjningen var att jag inte hittade någon serie med kort som jag tyckte passade. Till slut blev det denna (från Teresa Collins, tror jag) som går i rött, vitt, mörkt gråbrunt och kraft. Det är 12×12-ark som jag skurit isär, och jag fick dem som vinst för några år sedan. Jag tyckte det behövdes lite mer färg, så jag lade till grönt och guld också.

För en gångs skull valde jag att inte ha ett titelkort längst uppe till vänster, utan skrev månadens namn mitt på sidan i stället. Bokstäverna är utskurna med min Cameo ur kort från serien, samt ur kraft, och de sitter på 3D-kuddar. Jag gjorde varje kort olika, på “j” hade jag vellum, på “u” stämplade jag bakgrunden med några olika stämplar (som jag sedan använt lite här och var på uppslaget), “n” gjorde jag i kraft och satte på ett fillerkort och “i” har bårder av washi.

Längst uppe till vänster har jag dokumenterat att jag varit på läger. Jag skrev ut lägerinbjudan på kraftpapper och mattade inbjudan med ett 3×4-kort, som fästes på 3D-kuddar precis som det utklippta fotot på sensei. Jag tyckte det inte behövdes någon journaling, det var inte så jättemycket att skriva om lägret, men jag ville ändå dokumentera att jag varit där.

Nästa kort så tog jag ett 3×4 ur serien och skar ett hål i med skalpell, men lämnade en vit ram och bakom kortet satte jag sedan ett foto och fäste på ett 4×6.

Jornalingkortet dekorerade jag med washi, trächevronger och stämpel.

Jag skrev ut tre foton på ett 4×6, och dekorerade det tomma ytan i stället.

Jag har dekorerat med stämplar, en tunn washi och wood veneers.

Advertisements