Nu är jag klar med sidorna för augusti månad. Jag började redan innan augusti var slut med att planera, skriva ut foton och göra ena fickan, eftersom jag visste att det skulle bli mycket denna månad. Första uppslaget ser ut så här:

På titelkortet har jag limmat på löv, där jag försökt följa de tryckta lövens placering och form. Jag har även dekorerat med stämplar, en träpil och enamel dots.

Kortet till höger om titelkortet är ett 3×4”-kort som jag satt fast på ett 4×6” med låga 3D-kuddar.

Högra sidan är en Design A som jag modifierat med min fuse. Fickan med ett kanji i har inte en grå bakgrund, utan det är kortet under som syns igenom, vilket man upptäcker när man lyfter på sidan.

Aikido-kanjit är utskuret med min cameo ur ett PL-kort från serien, och så har jag fyllt i konturerna med svart penna för att definiera dem. Från början hade jag tänkt fylla fickan med gröna paljetter, men efter att ha testat det tyckte jag det blev bäst utan.

Andra uppslaget. Det är lite trist att kanjit nu blir spegelvänt, men det går inte att undvika.

Högra sidans foto längst upp till vänster gjorde jag om till svartvitt, limmade på två bitar av ett PL-kort i kanterna och skrev journalingen direkt på fotot.

Längst ned till höger beskar jag ett foto och fäste på ett 4×6”-fillerkort. Jag stämplade och skrev med träbokstäver.

Jag har så många fina stämplar, men är lite dålig på att använda dem till PL. Denna gång lade jag mig vinn om att få med flera stycken.

Till “favorite photo” har jag kombinerat två ord från helt olika tillverkare. Det går bra det med. Ovanför gruppbilden har jag en stämpel som det står: “this is us”, men det syns inte på denna bild.

Här syns fler stämplar på fotona. Jag tycker det var lite kul att använda “how we roll” i sammanhanget, och så har jag kombinerat det med “this is” från ett annat set. “The details” och “fun” tycker jag också passade bra.

Det var även ett måste att använda washin med matte-tema. Det är just trigonometri jag pluggar nu, och det finns trigonometriska formler på tejpen. Jag älskar att få med sådana små detaljer när jag scrappar.

 

 

 

Advertisements