Även i år tänkte jag göra en så kallad December Daily, alltså att jag dokumenterar något varje dag under månaden. Jag har använt mig av material som blivit över från tidigare år, förutom ett minikit som är nytt. Siffrorna är utskurna med min Cameo ur guldkartong. Här är titelkortet:

 

Stämpeln kommer från Malins Stämplar.

Och här är första uppslaget:

Jag älskar Simple Stories, men de har i allmänhet väldigt dåligt med journalingkort i sina serier. Därför brukar jag även köpa en del mönstrade papper från aktuell serie, eftersom jag ur dem kan skära ut ramar, bårder o.s.v. för att använda på enkla rutade kort. Det är också sällan jag gillar vartenda ett av korten som följer med i kitet, så dessa kan man klippa/skära delar ur till journalingkort.

1: Detta journalingkort består av ett rutat kort i grund. De blå bårderna kommer från 6×6-blocket, vimpeln har jag klippt ur ett annat kort och fäst med 3D-kuddar, och så är det en bit washitejp.

2: Till detta kort så skar jag ut bårderna från ett fillerkort och satte i varje ände.

6: Detta kort hade en titel/text längst upp som inte passade mig, så jag satte fast en remsa mönstrat papper ovanpå den och skrev min titel med ordstickers.

 

 

 

Advertisements