I väntan på att jag ska hinna fota de sista uppslagen i mitt December Daily i dagsljus, tänkte jag titta tillbaka på året som varit. Det här är mina egna favoriter av det jag skapat, utan inbördes ordning:

 

När det kommer till layouter så har jag gjort en medveten ansträngning att använda även mönstrade papper som bakgrund och inte bara vit cardstock. Det är mycket stämplar (både text, bakgrund och figurer), skvättande med mist/akrylfärg och användande av stenciler.

Inom PL så har jag försökt att inte bara stoppa in foton färdigköpta kort i plastfickorna, utan även göra lite oväntade saker (såsom det genomskinliga fickan med aikido-kanjit på första uppslaget för augusti) och använda min fuse lite mer (vilket har gått sådär, eftersom fusen tar lite tid att få varm, och just eftersom det blir så varm måste jag vänta till småflickorna somnat för natten, och då orkar jag oftast inte börja meckla med något).

På kortfronten så har jag inte gjort något speciellt, utan fortsatt att göra enkla, relativt snabbfixade kort. Det blev ganska få kort i år, jag har överhuvudtaget inte hunnit/orkat pyssla så mycket p.g.a. studierna, och eftersom jag gör mest layouter och PL så hamnar korten lite i skymundan.

Advertisements