Så, då har jag äntligen kommit åt att fota i någotsånär ljus. Här är dag 11-18:

15: För att illustrera hur lycklig jag var över att äntligen få se sjunde säsongen av GOT så använde jag mig av olika stickers med ord som “joy”, “cheer”, “happy” och liknande, Som tur är är just julserierna fulla av denna typen av ord.

Några närbilder på uppslaget:

Jag ville få med flera foton från dag 17, men utan att ta upp en hel sida, så jag valde att göra en flip-ficka.

Dag 19-23:

Det enda nya jag köpte för i år var minikitet “Oh holy night” från Simple Stories. Det högra pappret gillade jag så mycket att det fick bli en stor filler av det.

Julafton:

Höger plastficka är från Simple Stories. Det är nästan samma design som Becky Higgins Design G, förutom att en smal remsa gör den till 12×12”. Denna remsa tycker jag ger många möjligheter. Man kan använda den till journaling, bara som en filler eller, som jag gjort här, ha små foton på den. Jag stämplade med Malins “julafton” med en färg som går ton-i-ton med pappret för att bilda ett diskret mönster, och sedan samma stämpel med svart.

Längst ned till höger är det egentligen en stående 4×6”-ficka, men med min fuse gjorde jag två fickor till liggande 3×4”-kort.

25-31:

På det här uppslaget har jag gjort två egna fillerkort. Föst det stående längst upp till vänster, där jag bara klistrade på rivet papper på ett blått kort, satte fast några stickers (ett par av dem på 3D-kuddar) och ritade en gloria med en guldpenna.

Längst upp till höger skar jag till ett 6×6”-papper, satte dit en remsa av ett annat papper i nederkanten och dolde skarven med en bårdstickers. Huset och de små hjärtana är också stickers som sitter på 3D-kuddar. Från början skrev jag också “familjen” med röda bokstavsstickers, men efter lite eftertanke tyckte jag det blev bäst utan.

Fotot på fyrverkerier är en gratisbild hämtad från nätet.

Advertisements