Jag har gjort ännu en layout om en viss ålder (fler hittar ni till exempel här). Denna gång listade jag Dinahs favoriter när hon var i 2års-åldern. Layouten är efter en utmaning på FB, där man enbart skulle använda sig av färgerna brun, turkos och vit (vissa andra färger tillåtna, såsom hudfärg) samt blommor.

Jag tycker mycket om kombinationen av brun och turkos, och har ett par 6×6-block från Kaisercraft i precis de färgerna. Det ena av dem har lite Steampunk-tema, och eftersom det fanns papper med klockor och detta är en layout som handlar om en tid, så valde jag att fortsätta på det temat genom att välja en stencil med kugghjul. Jag duttade Distress Ink i brunt och turkost genom den för att bilda en ram, och jag stämplade även med två olika bakgrundsstämplar i brunt. Jag skvätte turkos mist på bakgrunden.

Jag valde ut några olika papper och skar till dem, ruggade kanterna och placerade ut. 6×6-blocken innehåller även die cuts och jag använde några av dem. Två doilies utskurna ur vellum hamnade också mellan papperslagren.

Journalingen är skriven på datorn och utskrivet med brun teckenfärg. De små symbolerna är plannerstämplar, och remsorna sitter på 3D-kuddar. Jag dekorerade med blommor och en wood veneer.

Advertisements