Här kommer uppslagen jag gjort för april respektive maj månad. Först ut april:

DSC_4315förm.jpg

Som alltid har jag klippt och klistrat för att modifiera mina kort. Längst ned till vänster är det en flip-ficka med dold journaling under, sådan som jag inte vill att “alla” ska läsa.

I januari i år laddade jag ned Project Life-appen, och jag använder den för att scrappa foton som jag av någon anledning inte hinner eller vill göra fysiskt. Jag upplever att sidorna blir lite för “platta”, men den är ett bra komplement, och huvudsaken är trots allt dokumentationen. Dessutom är det trevligt att man kan skriva ut kort från appen som man vill ha. Många av de äldre kiten går inte längre att köpa, och det var flera år sedan det släpptes ett kit som är i min smak. Därför är det väldigt bra att man kan fylla en digital sida med kort man vill ha, och sedan skriva ut den i naturlig storlek.

Högra sidan är en sida som jag gjort i appen och sedan skrivit ut i A4-format. Fotona och korten blir alltså mindre än 4×6” respektive 3×4”, men det spelar ingen större roll när jag ska använda sidan som en insert.

Jag valde att skriva journalingen för hand, för att den skulle matcha de fysiska sidorna. Jag tycker inte om min handstil egentligen, men jag anser samtidigt att det ger ett bättre intryck med handskriven journaling, det känns mer personligt på något vis.

Jag har satt fast titel och dekorationer, samt stämplat direkt på sidan.

Nästa uppslag, det för maj, ser ut så här:

DSC_4323förm

Andra sidan på inserten blev också en kombination av digitalt och fysiskt. Denna gång valde jag att skriva journaling på den vita ytan ovanför respektive nedanför collaget.

Även på dessa sidor har jag använt enamel dots och hemgjorda flairs som dekoration, och naturligtvis samma serie med kort (utom på den digitala biten, där har jag använt en serie med vetenskaps-tema.